Bugs & requests

  • Login to post a new forum topic.
 Topicsort iconRepliesCreatedLast reply
check out now if you need help with search engine optimization03 years 35 weeks ago
by play41bolt
n/a
"Lock" Projects13 years 49 weeks ago
by adam.booth
3 years 49 weeks ago
by mimec
"Unknown Issue" pops up when adding a new issue via desktop client23 years 13 weeks ago
by DanijelM
2 years 27 weeks ago
by mimec
'Assigned To' bug.06 years 7 weeks ago
by pasnox
n/a
'bugzilla view' request410 years 38 weeks ago
by LudoA
10 years 38 weeks ago
by LudoA
1.0-alpha2 Windows client login problem37 years 3 weeks ago
by mkukik
6 years 37 weeks ago
by ereli
1.1.3 - External users can not create issues22 years 4 weeks ago
by fulvous
2 years 4 weeks ago
by fulvous
1.1.4 - "Command failed: Request could not be processed"12 years 6 weeks ago
by paul2013
2 years 6 weeks ago
by paul2013
2 features: search on description & create read-only users63 years 28 weeks ago
by patrick_s
3 years 5 weeks ago
by patrick_s
2 Issues with beta 126 years 7 weeks ago
by milliwatt
6 years 7 weeks ago
by milliwatt
300 login required310 years 4 weeks ago
by alt2254
10 years 4 weeks ago
by mimec
A few great ideas for much better user experience35 years 30 weeks ago
by iln100
5 years 30 weeks ago
by mimec
Access right Bug44 years 4 weeks ago
by ictbhutan
4 years 4 weeks ago
by ictbhutan
Add attachement while creating an issue22 years 5 weeks ago
by gerhard
2 years 4 weeks ago
by gerhard
Add new status24 years 13 weeks ago
by ArnorBld
4 years 13 weeks ago
by ArnorBld
Add report to web client13 years 51 weeks ago
by erotundo
3 years 51 weeks ago
by mimec
Admins to have the ability to subscribe users14 years 2 weeks ago
by paul001
4 years 2 weeks ago
by mimec
After update from 1.1.2 to 1.1.4 unable to add large attachments51 year 34 weeks ago
by zamana
1 year 33 weeks ago
by zamana
Alert dropdown not showing in web interface15 years 38 weeks ago
by ctaylor
5 years 38 weeks ago
by mimec
Alerts not sending to external domains and not notifying assigned users02 years 27 weeks ago
by badincite
n/a
All Users Display in Assigned to Attribute13 years 22 weeks ago
by suminda
3 years 22 weeks ago
by mimec
Allow "Copy" in Mac Client!33 years 23 weeks ago
by techana
3 years 16 weeks ago
by techana
Already deleted issue appeared14 years 21 weeks ago
by inf3rno
4 years 19 weeks ago
by mferrer
Another new Suggestion110 years 15 weeks ago
by manuel
10 years 15 weeks ago
by mimec
Any nightly mac builds?06 years 7 weeks ago
by eugen
n/a
Syndicate content